Vacancies

View our latest vacancies here:

Interested in one of our vacancies? Apply today!

project engineer

We are searching for a project engineer who is able to work and provide a supervising and after-sale service in Kazakhstan, Uzbekistan, Armenia, Azerbaijan, Georgia. The Hortilife project engineer will supervise and install the purchased product on location. 

Werken bij Hortilife. Solliciteer nu!

Technisch tekenaar

Teken jij binnen de lijntjes en kun je niet wachten om jouw creativiteit en deskundigheid te delen binnen een nieuwe organisatie? Binnen Hortilife ga je aan de slag met het realiseren van installatietekeningen op het gebied van mechanica, water- en elektrotechniek. Je komt te werken binnen een dynamisch team van 4 tekenaars/werkvoorbereiders. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Werken bij Hortilife. Solliciteer nu!

Administratief en Secretarieel Talent

Als Administratief en Secretarieel Talent bij Hortilife ben je de drijvende kracht achter de efficiënte werking van ons bedrijf. Je dagelijkse taken omvatten het verwerken van inkomende facturen en declaraties, het zorgvuldig controleren van documenten op juistheid en volledigheid, en het onderhouden van contact met leveranciers over leverings- en factuurstatussen.

Interested in one of our vacancies? Apply today!

Open sollicitatie

Hebben we nu geen passende vacature voor jou? Stuur gerust een open sollicitatie en overtuig ons van jouw kwaliteiten en waarde voor onze organisatie! Of ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

info@hortilife.com

+31 85 4010835